Udvaros Csárda - Vendéglő   Esküvői rendezvények, Céges összejövetelek, Osztály találkozók, Születésnapi Partik, Étterem Pomázon
 
Bemutatkozás
Étlap, Itallap
Rendezvények
Fotógaléria
Asztalfoglalás
Elérhetőség
 
  Hírlevél...
 
  KezdőlapElérhetőségVendégkönyv  
 
 
Bemutatkozás - Udvaros Csárda
KertAz Udvaros Csárda Pomáz központjában található, a Hősök Terétől - Szentendre irányába kb. 50 méternyire. Az Udvaros Csárda megnyitása, 2004 óta a legnagyobb örömmel, folyamatosan fogadja a kedves visszatérő és új vendégeit. Az Udvaros Csárda egy hatalmas kertel rendelkező, 130 vendég befogadására alkalmas étterem, Pomáz szívében. Jöjjön el családias hangulatú csárdánkba és töltsön el egy kellemes délutánt, kóstolja meg hagyományos magyar ételeinket. Grillételeinket se hagyja ki! Sörkedvelő vendégeinknek csapolt sörökkel (Heineken, Zlaty Bazant, Edelweiss) is tudunk kedveskedni. Borkedvelő vendégeinknek kiváló borokkal tudunk szolgálni, valamint gyümölcsborral és pezsgővel is rendelkezünk. Capuccino, kávék, teák és a jól megszokott üdítők sem hiányoznak kínálatunkból.
Elmondhatjuk, hogy az Udvaros Csárda, az elmúlt időszakban ide látogató vendégeink véleménye alapján, igen kedvelt étteremnek számít, mind a turisták, mind a helyi lakosok számára.
Kedvelt, hiszen a személyzet kedves, közvetlen stílusának köszönhetően, vendéglőnkben a hangulat, egészen családias. Jól képzett szakács­ainknak köszönhetően, ételeink rendkívül ízletesek és mind e mellett az igényeknek megfelelő, rendezvényeknek helyet adó szolgáltatásainkat is kedvező áron vehetik igénybe.
Boros PincePomáz szívében, családias hangulatú csárdánkban, hagyományos magyar ízekkel, grillételekkel és csapolt sörrel várjuk szeretettel kedves vendégeinket. Hangulatos nagytermünkben 100 főig rendezvények lebonyolítását vállaljuk. 30 fő befogadására alkalmas (éttermi szintre átalakított) boros pincénkben családi és kisebb vállalati találkozókat szervezünk. Fedett kerthelységünkben 50 főt tudunk vendégül látni, szabadtéren még 50 hely áll rendelkezésre. Dísznövénykertünk közepén egy szökőkút és egy eredeti lószobor kapott helyet. A kert zárt részén teret adtunk egy játszótérnek, ami a gyerekek kedvence lett. Csárdánk saját parkolóval rendelkezik, ahol személygépkocsik és autóbuszok is elférnek.
Rendezvények szervezése és egyéb szolgáltatásaink
  • Esküvők
  • Céges rendezvények
  • Szülinapi partik
  • Családi események
  • Retro partik
  • Osztály találkozók
EsküvőKözeleg a várva várt nagy nap az életében? Elérkezett az idő esküvőjére, de nem tudja még hogy hol rendezze meg a vacsorát, az esküvöje utáni nagy mulatozást? Itt a nagy alkalom! Egyeztessen velünk és szervezze meg nálunk! Szívesen segítünk, hogy minél emlékezetesebbé tegyük Önnek ezt a nagyszerű napot. Szervezze meg nálunk céges vacsoráját, vagy vállalati partiját, esetleg kollégái búcsúztató buliját. Szülinapi partik, esküvői évfordulók ill. arany-, ezüst-lakodalmak, vagy egyéb családi események, baráti összejövetelek nagyszerű helyszínéül szolgálhat az Udvaros Csárda. Időnként Retro Partit is szervezünk. Végül, de nem utolsó sorban osztály találkozók és bankettek helyszinéül is választhatja csárdánkat.
A csárda vonzáskörzetében megtalálható a Pomázi Hősök tere. Ősi, a római kor óta használt utak találkozóhelye. Itt áll a budapesti Szt. Gellért szobrot is alkotó Jankovics Gyula szép honvéd-emlékműve. Jankovics Gyula 15 éven át Pomáz lakosa volt. A Református templom, ami 1814-ben kezdett épülni, a klasszicizmus vidéken ritka korai példája. A templom teljes berendezése is korabeli, igen szép és megtekintésre érdemes. Kossuth Lajos utca 38 szám alatt található, a községtörténeti gyűjtemény. Az ingatlanon egy régi lakó épületben szerb, és német emlékszoba, a soknemzetiségű Pomáz néhány emléke kapott helyet öt helyiségben. Az udvaron, az utcavonalon álló, valahai melléképületben rövid de igen színvonalas településtörténeti összefoglaló kiállítást létesítettek hozzáértő és szorgalmas kezek: a neolitikumtól lakott helytárgyi emlékei a középkor végéig állott és a törökdúlás által megszakított fejlődésben átment Pomáz néhány jellegzetes, szép töredéke látható itt, valamint a pomázi táj évmilliókkal ezelőtti állat és növényvilágát reprezentáló pár darab foszilia. (forrás: www.pomaz.hu)
Ajánlatunkkal szeretnénk a vendégeinknek minél több minőségi szolgáltatást biztosítani, a lehető legkedvezőbb áron!
Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!
Udvaros Csárda