Udvaros Csárda - Vendéglő   Esküvői rendezvények, Céges összejövetelek, Osztály találkozók, Születésnapi Partik, Étterem Pomázon
 
Bemutatkozás
Étlap, Itallap
Rendezvények
Fotógaléria
Asztalfoglalás
Elérhetőség
 
  Hírlevél...
 
  KezdőlapElérhetőségVendégkönyv  
 
 
Vendégkönyv
Az Udvaros Csárdával kapcsolatos élmények, vélemények és észrevételek oldala. Írja meg nekünk az étteremmel kapcsolatos élményét, az ételeinkről véleményét, vagy a honlapunkkal kapcsolatos észrevételeit! Írjon vendégkönyvünkbe! Kérjük, a kérdéseit ne a vendégkönyvbe írja, mert azok törölve lesznek! Kapcsolat-felvételre vagy kérdések feltevésére használja az elérhetőség oldalt. A trágár, politikai, faji, személyek ellen megnyilvánuló, és szidalmazó jellegű bejegyzéseket törölni fogjuk! Köszönjük!
 
Írás a vendégkönyvbe . . .
Név:  
E-mail cím:  
Szöveg:  
 
Ellenőrző kód:  
 
Szabó-Rémik Évi 2016. November 16. - 09:58 (Szerda)
 
Mi 2016. szeptember 2-án tartottuk itt az esküvőnket, amit nehéz szavakba önteni hogy hogyan is sikerült..Minden nagyon jó volt, az ételek nagyon nagyon finomak voltak, a töltött káposztát azóta is a mennybe dicsérik, folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket...el se hitték, hogy minden ételt melegen tálaltak. A glutén érzékeny barátom külön megköszönte, hogy ilyen finom ételt kaphatott, a vendégvárásnál is. A szervezés, a profizmus, a kedvesség amit Mónitól kaptunk...örökké hálásak leszünk Neked és a családodnak, hogy ilyen emlékezetessé tettétek a nagy napunkat.
Még a pánikolós helyzeteket is egy pillanat alatt megoldották, és mintha nem is történt volna meg :) . Tényleg nagyon sokat lehetne még írni, de a lényeg hogy csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezúton is köszönjük még egyszer..a fontos évfordulókat nem kérdés hogy hol szeretnénk megünnepelni :). További jó munkát kívánok Nektek, csak így tovább :)!
 
Juhász László 2015. Május 25. - 14:25 (Hétfõ)
 
2015 máj. 22-én tartottuk 52 éves érettségi találkozónkat a miskolci Báthy O. villamosipari technikum 1963 éves végzősei. A pomázi helyszínt, kedves matematika tanárunk lakóhelyét a számára kedvező megközelítés miatt választottuk. Mindnyájunk nevében mondhatom, hogy nagyon jó választás volt. Már a szervezés közben Mónika a csárda vezetője, tulajdonosa készségesen segített, ötleteket adott és a mi elképzeléseinket is támogatta.
Végül is a találkozónk nagyon jól sikerült a kellemes környezetben, a kiváló ételek és italok fogyasztása közben. A találkozónk teljes ideje alatt Mónika mindvégig készséges volt és az elvárhatónál is jóval tőbbet törődött velünk, amiért nagyon hálásak vagyunk és köszönjük. Kívánunk Mónikának az üzleti, de a magánéletben is sok sikert, boldogságot.
 
Szabó Györgyi 2015. Március 27. - 07:05 (Péntek)
 
Nagyon klassz hely,csodálatok kiszolgálás,fantasztikus ételekkel.A környék legjobb helye.
 
2L.A. 2012. Október 29. - 22:35 (Hétfõ)
 
Jobb később, mint soha :-) Július végén házasságkötésünk alkalmából, jó hangulatú és sikeres lakodalmat tartottunk a Csárdában. A vendégeink is elégedettek voltak a kiszolgálással és a fogyaszott finomságokkal is. Többen mondták, hogy máskor is rendezhetnénk ilyen bulit. Reméljük, lesz még rá alkalmunk :-)
Minden rendezvényre készülőnek ajánlani tudjuk a helyet! Az árért cserébe, nem marad el remek szolgáltatás!
Méegyszer köszönjük!
 
Sameer 2012. Október 21. - 00:01 (Vasárnap)
 
nak, Nf3rinak, Bence9nek, Ge1bornak, e9s a tf6bbieknek. Kfclf6n kf6szf6nf6m a Doktor darnak e1ldozatos munke1je1t. S a te1voli rokonoknak , hogy fatjuk egy kis re9sze9n te1rsukke1 foaagtdk, s mindazoknak, akik utunkat segedtette9k.c9pedtkezni, jobbedtani a tapasztalatokbf3l lehet, tanulni a sikerekből e9s a hibe1kbf3l. Kedve1nom: edgy legyen!Isten e9ltessen minden dere9k lovas embert!
 
További hozzászólások: [ 1 ]| 2 | 3 |
Összesen: [ 11 hozzászólás / 3 oldalon ]